ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Η παραίτηση Μηταράκη και το άδειασμα Πατούλη δεν κρύβουν τις τεράστιες ευθύνες Μητσοτάκη

Αν νομίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι θα κρύψει τις τεράστιες ευθύνες του είναι γελασμένος, τονίζει η Κουμουνδούρου

Δριμεία κριτική προς την κυβέρνηση και κυρίως προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ασκεί με σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας ότι «η παραίτηση Μηταράκη και το άδειασμα Πατούλη δεν μπορούν να κρύψουν τις τεράστιες ευθύνες Μητσοτάκη στις πυρκαγιές».

Δείτε:

Παραιτήθηκε από υπουργός Προστασίας του Πολίτη o Μηταράκης- Έκανε διακοπές ενώ η χώρα καιγόταν

Μηταράκης: «Δίνει» τον happy traveller του Μαξίμου – Ήταν ενήμεροι για τις διακοπές αλλά με «παραίτησαν» όταν διέρρευσαν

Ο Πατούλης είναι τόσο “στενoχωρημενος” που το έριξε στα ζεϊμπέκικα στο Ζάππειο! (βίντεο)

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης η Κουμουνδούρου επισημαίνει ότι «αποκαλύφθηκε η πλήρης ανικανότητα του δήθεν επιτελικού κράτους να προστατεύσει από τη φωτιά ακόμη και ευαίσθητες στρατιώτες εγκαταστάσεις» και συμπληρώνει ότι «η κοροϊδία έχει και τα όριά της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Η χώρα ζει μια τεράστια καταστροφή από τις πυρκαγιές. Οι διαβεβαιώσεις του κ. Μητσοτάκη για «ετοιμότητα» κατέρρευσαν. Αποκαλύφθηκε η πλήρης ανικανότητα του δήθεν επιτελικού κράτους να προστατεύσει από τη φωτιά ακόμη και ευαίσθητες στρατιώτες εγκαταστάσεις. 

Αν νομίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι θα κρύψει τις τεράστιες ευθύνες του με την παραίτηση του κ. Μηταράκη για «προσωπικούς λόγους» και την «δυσαρέσκεια» για τις ζεϊμπεκιές του κ. Πατούλη, είναι γελασμένος. Η κοροϊδία έχει και τα όριά της.

Το μέγεθος της καταστροφής και το πλήγμα στο κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων και στο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών είναι τεράστιο για φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια. 

Η κρισιμότητα της κατάστασης απαιτεί σχέδιο για την πολιτική προστασία, την πρόληψη και την αντιμετώπιση, όπως αυτό που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί